Ce inseamna Bottino?

Cand spunem Bottino, spunem calitate exceptionala, modele atragatoare, confort, diversitate si posibilitatea de a tine pasul cu cele mai noi tendinte in materie de incaltaminte si accesorii.
Astfel, Bottino este un brand importator de incaltaminte si marochinarie al carui scop principal este de a ajuta doamnele, domnisoarele si domnii sa poarte incaltaminte de calitate, adecvata oricarui tip de tinuta. Iar principiul dupa care echipa isi ghideaza intreaga activitate este: “Cu Bottino esti mereu in tendite.”

Denumirea de “Bottino” vine de la „botina”, cuvant italienesc folosit pentru “botina”, una dintre cele mai cochete forme de incaltaminte pentru femei. Italia este, totodata, tara in care se da tonul in materie de moda si tara de unde brandul Bottino importa cei mai multi pantofi.

Cand a inceput povestea Bottino?

Povestea brandului Bottino a inceput in septembrie 2014,  acesta fiind parte a firmei SC Tricabo SRL, infiintata in 2003. Magazinul Bottino este plasat in zona centrala a Craiovei pe o suprafata de 180 mp. Decizia de a infiinta acest magazin a fost luata ca urmare a participarii la expozitii internationale precum Garda Italia, Fiera Milano, Gds Dusseldorf Germania sau Aymod Turcia.

Ce se gaseste in magazinul Bottino?

Din respect pentru clienti, Bottino reuseste mereu sa-si pastreze promisiunea in ceea ce priveste calitatea. Astfel, produsele sunt reprezentate de incaltaminte si marochinarie confectionate din piele naturala. Acestea fac parte din cele mai noi colectii ale partenerilor, fiind selectate in cadrul celor mai prestigioase expozitii de profil din lume.

Cine sunt partenerii Bottino?

Bottino nu ar fi reusit sa devina un brand fara ajutorul partenerilor de incredere. Producatorii internationali au o pondere de peste 80%, in ceea ce priveste volumul de marfa al magazinului, dar trebuie mentionat faptul ca exista si parteneriate cu cateva fabrici romanesti.