Introducere

Urmatorii termeni si conditii (continutul acestei pagini) se aplica si sunt obligatorii pentru toate persoanele care acceseaza, navigheaza, indexeaza sau foloseste in orice fel site-ul www.bottino.ro. Vizitarea sau folosirea acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent aceasta pagina.

Definitii

In cadrul acestei pagini, urmatoarele notiuni au urmatorul inteles:

Termenul Compania se refera la SC TRICAVO S.R.L, inregistrata la Registrul Oficiului Comertului sub nr. J16/1417/2013, cod de inregistrare fiscala 32213228, cu adresa in Str. Calea Bucuresti, Nr. 52, Carcea, Dolj.

Termenul Site-ul este website-ul gazduit la adresa www.Bottino.ro si tot continutul acestuia.

Termenul Bottino.ro se refera la website-ul www.Bottino.ro si/sau la compania S.C. TRICAVO S.R.L.

Termenul Continut inseamna toata informatia cuprinsa in site-ul www.Bottino.ro, incluzand, fara a se limita la: text, imagini, informatie, design, cod.

Termenul Comanda este o conventie pe suport electronic intre S.C. TRICAVO S.R.L si persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui obiect pe site-ul www.Bottino.ro ce obliga compania la furnizarea produselor specifice in comanda iar cumparatorul la achitarea acestora. Ne permitem sa validam comenzi facute de persoane cu varsta de peste 18 ani.

Termenul Cumparator este persoana fizica sau juridica ce completeaza si finalizeaza formularul pentru cumpararea unui sau mai multor obiecte pe site-ul www.Bottino.ro

Termenul Utilizator este persoana care utilizeaza serviciile acestui site (vizualizare, accesare de informatii, browsing, inregistrare, cereri de servicii, etc.); persoana care utilizeaza serviciile obtinute prin inregistrarea la acest site.

Site-ul www.Bottino.ro  si intreg continutul acestuia este proprietatea companiei SC TRICAVO S.R.L.

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra lucrarilor de arta, graficelor, textelor, clipurilor video si audio, marcilor inregistrate, logo-urilor, si altui tip de continut disponibil pe acest site sunt proprietatea SC TRICAVO S.R.L. sau sunt utilizate cu permisiune.

Utilizatorii pot copia continutul de pe site in calculatorul propriu, dar nu este permisa folosirea continutului copiat pentru obtinerea de beneficii materiale. De asemenea nu este permisa postarea sau redistribuirea nici unei parti a site-ului Bottino.ro sau a continutului acestuia, decat daca exista aprobare scrisa din partea companiei pentru acest lucru.

Prevederi

Site-ul www.Bottino.ro si intreg continutul acestuia este proprietatea exclusiva a SC TRICAVO S.R.L.

 • Bottino.ro va proteja confidentialitatea datelor personale ale clientilor.
 • Bottino.ro isi rezerva dreptul de a limita accesul unor persoane sau IP-uri la site si serviciile oferite.
 • Bottino.ro nu raspunde in nici un fel de parerile si efectele parerilor exprimate pe site de catre utilizatorii acestuia.
 • Intreg continutul site-ului Bottino.ro este proprietatea SC TRICAVO S.R.L, copierea sau reproducerea acestuia fara acordul SC TRICAVO S.R.L. fiind interzise comform legii. Toate materialele publicate (incluzand, dar fara a se limita la, articole, informatii, fotografii, date, clipuri audio/video – generic numite continut) sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996, cu modificarile si completarile ulterioare – privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 – privind marcile si indicatiile geografice si Legea nr. 129/1992, republicata – privind desenele si modelele industriale. Lipsa mentiunii privind unele texte legale ori dispozitii incidente nu duc la inaplicabilitatea acestora.
 • Site-ul si Continutul sunt protejate de catre Legea drepturilor de autor din Romania, precum si de dispozitiile privitoare la copyright aplicabile in alte teritorii decat Romania. Dumneavoastra nu puteti copia, stoca, modifica ori transfera cu orice titlu, in parte ori intreg site-ul si/sau Continutul. Exploatarea este libera, sub conditia non-comercialitatii si respectarii termenilor impusi de catre SC TRICAVO S.R.L.
 • Orice forma de copiere, stocare, modificare si/sau transmitere a Continutului este expres interzisa, fara acordul prealabil si scris al SC TRICAVO S.R.L.
 • SC TRICAVO S.R.L. nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
 • Toate drepturile rezervate. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial.
 • Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.Bottino.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditiile de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective.
 • Preluarea de informatii de catre alte site-uri web poate fi facuta numai dupa incheierea unui acord scris cu SC TRICAVO S.R.L.
 • Bottino.ro nu este raspunzator de:
  • daunele produse in cazul urmarii link-urilor sau bannerelor afisate pe site, decizia de a urma aceste link-uri fiind a utilizatorului.
  • eventualele daune produse de erori, virusi contactati de pe site sau acces neautorizat. Bottino.ro face tot ce este posibil sa reduca sau elimine aceste amenintari, dar nu este imun la ele.
  • eventualele intreruperi ale furnizarii serviciilor, din cauze independente de vointa Bottino.ro
  • pagubele produse in momentul sau datorita folosirii serviciilor Bottino.ro

Exonerare de raspundere

Site-ul, materialele de pe site si software-ul, daca este cazul, sunt furnizate ca atare, cu toate defectele si asa cum este disponibil, fara nici un fel de garantii exprese sau tacite.

In masura maxima permisa de legislatia aplicabila, compania SC TRICAVO S.R.L. este exonerata de raspunderea oricaror garantii exprese sau tacite, inclusiv dar fara a se limita la garantiile tacite de comercializare si calitiate corespunzatoare, caracter adecvat unui anumit scop, acuratete si ne-incalcare a drepturilor de autor.

SC TRICAVO S.R.L.nu garanteaza ca disponibilitatea sau functiunile continute pe site, materialele de pe site, forumurile sau software-ul vor fi neintrerupte sau complet lipsite de erori, ca defectele vor fi remediate sau ca acest site ori serverul care il pune la dispozitie ori software-ul nu contine virusi sau alte componente nocive, nici ca site-ul, materialele de pe site, software-ul sau serverul nu incalca legislatia brevetelor sau alte drepturi de proprietate intelectuala ale unei persoane.

SC TRICAVO S.R.L. nu garanteaza si nu face nici un fel de declaratii privitoare la utilizarea sau rezultatele utilizarii acestui site, a materialelor de pe site, a forumurilor sau a software-ului, din punctul de vedere al corectitudinii, acuratetii sau credibilitatii lor. Dumneavoastra (nu SC TRICAVO S.R.L.) veti suporta costul integral al tuturor operatiilor de service, reparatii sau remedieri.

Este posibil ca legislatia aplicabila sa nu permita excluderea garantiilor tacite, deci este posibil ca excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. Limitarea raspunderii compania SC TRICAVO S.R.L. nu va fi raspunzatoare in nici un fel de conditii, inclusiv dar fara a se limita la neglijenta, pentru nici un fel de daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale rezultate din utilizarea sau din incapacitatea de a utiliza site-ul, materialele de pe site sau software-ul, chiar daca SC TRICAVO S.R.L. a fost informata despre posibilitatea unor asemenea daune.

Este posibil ca legislatia aplicabila sa nu permita limitarea sau excluderea raspunderii pentru daune indirecte, daune speciale, daune pentru prejudicii morale, deci este posibil ca limitarea sau excluderea de mai sus sa nu se aplice in cazul dumneavoastra. In acest caz, raspunderea totala a SC TRICAVO S.R.L. fata de dumneavoastra pentru toate daunele, pierderile si litigiile (fie prejudicii contractuale, fie in afara contractului (inclusiv, dar fara a se limita la neglijenta) nu va depasi in nici un caz suma de 10 euro.